Наплив от кандидат-членове за ГЕРБ преди изборите

share

Засилен е интересът към прием на активисти в структурите на ГЕРБ-Варна. Всеки месец управляващата партия регистрира между 30 и 50 молби за членство. Това съобщи вчера пред „Преса" областният координатор на ГЕРБ във Варна Иван Портних. Добрата новина излиза непосредствено след края на двудневната обиколка на зам.-председателя на партията Цветан Цветанов из региона.

На последните заседания е отчетено, че във всички районни организации постъпват много нови молби за членство. „Този процес тепърва ще се развива", оптимист е Портних. В момента членовете на ГЕРБ във Варненско са около 3500.

Местното ръководство на партията ще прави срещи с жителите на всички райони във Варна, за да ги запознава с това, което е вече направено, и с онова, което е задвижено за следващия мандат. Ще се отчита първата година управление на общината. „Структурата на партията е сплотена, колегите са много ентусиазирани", похвали хората си Цветанов. Срещата му с областното ръководство на ГЕРБ миналата вечер се проточила до след полунощ.

Водещи новини

Още новини