Димитър Стоянов с партийно поръчение: Всеки член с три деца!

share

Всеки член на Национал-демократичната партия (НДП) да направи по 3 деца, заръча лидерът й Димитър Стоянов при учредяването на общинската структура в Пловдив.

"Това е единственият начин да бъде решен час по-скоро най-сериозният демографски проблем на България, за който сами сме си виновни. Ще се опитам да дам личен пример, колкото и да е трудно!", обеща евродепутатът пред съпартийците си в Новотел "Пловдив", сред които бе и майка му Капка Георгиева.

Лидерът на НДП и двамата му депутати в родния парламент ще инициират и законодателни инициативи за намаляване на данъчното облагане според броя на деца в семейството.

"Успоредно с това обаче трябва да се ограничи и премахне "манифактурното производство на деца", широко практикувано от малцинствата. За много от тях правенето на деца е бизнес с цел правене на пари", коментира още Димитър Стоянов.

НДП ще се яви на парламентарните избори догодина напълно самостоятелно.

"Предизборните коалиции за мен са лицемерен похват. Или както казваше великият ми дядо Радой Ралин: Гъза си с рози накичи, насраното да не личи!".

"Не виждам възможност за формиране на националистическа коалиция, а честната позиция е да се явим сами. Няма да правим технически коалиции като Иван Костов и Мартин Димитров, които нямат никакви допирни идеологически точки, за да минем границата от 4 % на парламентарните избори", категоричен е лидерът на НДП.

Водещи новини

Още новини