Нанков откри кампанията на ГЕРБ в Ловеч: Най-големият ни опонент днес е апатията

Facebook
share

Николай Нанков откри кампанията на ГЕРБ в Ловеч. 

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 106

"Днес откриваме седмата за последните близо 4 години кампания и в края й трябва да закрием пагубния за страната цикъл от избори през няколко месеца. Вече загубихме безвъзвратно цял един мандат – 4 години, пропилени в безплодно яростно противопоставяне. Резултатът е, че с такъв начин на водене на политика се разруши  доверието на гражданите.

Най-големият ни опонент днес е апатията и ние от ГЕРБ, като най-голямата, най-стабилната и отговорна партия, ще се борим с нея.

Ще водим разговор не с политическите ни опоненти, а с  хората. Ще им обясним как ще повишим доходите им, как ще подобрим качеството на живот, какво предлагаме да съградим във всяко населено място и как ще го постигнем.

Гарантираме сигурност и стабилност, от които България толкова се нуждае в свят, раздиран от конфликти и кризи.

От Казанлък Бойко Борисов коментира снощния скандал в НС: Вандалско поведение!

Гражданите очакват компетентно правителство, което да работи за спокойствие, предвидимост, справяне с миграционния натиск, повишаване на доходите, развитие на инфраструктурата, продължаване на програмата за саниране, грижа за образованието, здравеопазването.

Ние от ГЕРБ гарантираме с имената на най-ярките си личности и разбира се на нашия лидер Бойко Борисов, че имаме капацитета да работим за това."

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 106

Водещи новини

Още новини