Слави Трифонов за офертата на Борисов: Мисля, че съм безапелационно ясен

share

Лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира във Фейсбук последните политически изказвания и предизборната ситуация у нас.

Ето какво написа той във Фейсбук

"Всякакви изказвания, на всякакви политически лидери за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация и отговорност за това могат да носят само хората, които изричат тези неща.

Не съм водил никакви разговори с лидери на никакви други политически партии. Нито с Бойко Борисов, нито с който и да било друг.

Така че, всеки, който се изказва в момента, за неща, които ще се случат след изборите си измисля и ще си носи последствията за това, което ще се случи после. Трябва да минат изборите, да стане ясно, в тази ненормална ситуация, как ще гласува суверенът и ако има каквито и да било разговори - те ще се водят след това.

Борисов: Ако не им харесва "дежентълменско споразумение", нека "умните" да измислят друга дума

Ще бъда много конкретен: едва когато станат ясни резултатите от предстоящите избори, едва тогава може да се отговори на въпроса - ще има ли възможност за редовно правителство или не?

Тошко Йорданов за офертата на Борисов: Опитва се да е сигурен, че ще управлява

Мисля, че съм безапелационно ясен и съветвам всички журналисти и политолози да обръщат внимание на думите ми, защото аз, за разлика от много други общественици, винаги си държа на думата!"

Водещи новини

Още новини