Депутатът от "Демократична България" Николай Христов скочи на Лена: Премина граници!

Bulfoto
share

Депутатът от "Демократична България" Николай Христов разкритикува колежката си Лена Бориславова по повод нейно изказване, в което разкрива, че коалиционното споразумение между "Продължаваме промяната" и "Демократична България" е одобрено преди поне две седмици. 

Ето какво написа Христов във Фейсбук: 

"Лена Бориславова, като (част от) "партиен орган" на "Да, България" (поне все още), може ли да не се съглася с истинността на твърдението, че е "договорено преди две седмици споразумение" и да се обидя от квалификацията на гумен печат, която явно ми се натрапва с израза: "да го минат през партийните си органи"? Позволяваш ли? (говоря на "ти", щото се познаваме).

„Да, България” решава как ще се явява на изборите

Не ми се ще да използвам по-точен език, за да квалифицирам това изявление, защото той вероятно би бил оценен като груб и циничен, но някак нещата вече почват да преминават някои граници на елементарната почтеност ...

Иначе, наясно съм, че на терена на политическото няма никакво значение кое е истина, а кой какво казва по чиливизора и колко лайка ще получи във ФБ за това, ама все пак ... всеки прави своя избор какъв да бъде и спи с този избор - с чиста съвест, или не ... както си е преценил, че му е добре ..."

 

Водещи новини

Още новини