Мустафа Карадайъ обяви от какво правителство има нужда България

  • 21 май 2022 17:05

  • 1605
  • 26
Мустафа Карадайъ обяви от какво правителство има нужда България
© ДПС
Слушай новината Слушай новината

В тези тежки времена България има нужда от ценностно, хомогенно, категорично евроатлантическо  и стабилно правителство с ясна цел – продоволствена и енергийна сигурност. 

Това заяви лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, по време на митинга-събор в местността Демир баба теке. С него ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с отбеляза 33 години от Майските събития. Тази година възпоменателните чествания са под мотото „Мир в Родината, мир в света”, съобщиха от пресцентъра на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Преди 33 години излязохме на мирни протести в Делиормана. В Североизточна България те бяха  организирани от затворите. Тези демонстрации ускориха падането на комунистическия  режим, за да можем да възстановим имената си, правото на изповядване на религия, правото на култура и традиции. Така доведохме свободата и демокрацията в нашата Родина България, припомни Карадайъ пред многохилядното множество.

Мустафа Карадайъ от Джебел: Готови сме за нови избори

След 33 години не допускахме, че след Втората световна война може да има отново война в Европа, че след падането на комунистическия режим  държавните структури отново ще действат като репресивния комунистически апарат срещу своите граждани. Но станахме свидетели и на това, продължи лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, припомняйки полицейския тормоз по време на предизборните кампании миналата година и заяви: „В тези трудни и тежки времена, в които живеем, в тази кризисна ситуация, в които се намира светът след Ковид,  вместо да има мерки за преодоляване на кризите, ние си позволихме лукса да направим през 2021 година огромна крачка назад – отстъпление от демокрацията в нашата Родина.”.

Днес има и допълнителна тревожност. В комшията гори. На този фон имаме власт, която вместо да решава проблемите на хората и да се бори с кризите, създава проблеми и нови кризи, каза Карадайъ. И подчерта: „Затова ние сме на пост, както сме били 33 години – да пазим целостта на нашата Родина, да пазим мира, да бъдем гаранти за сигурността на гражданите, на стабилността в нашата страна.”. Това изисква смели крачки. Ако една власт е вредна за държавата, тя не може да говори за политическа стабилност. Тя трябва да отстъпи, за да се създаде евроатлантическо ценностно мнозинство  в нашата страна и да има ясно и категорично управление, посочи още Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Времето го изисква от нас. В тези тревожни и кризисни времена, трябва да има стабилност и посока, трябва да има ясна цел за развитие, защото днес, ако виждаме няколко кризи, за които говорят и Европа и светът, то ние за тези проблеми говорим от 2016 г. Днес Европа говори за продоволствена сигурност, за енергийна сигурност и дава решения чрез зелената икономика и енергийната независимост. А ние още 2016 г заявихме като приоритети за страната от името на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с именно това - чиста и зелена икономика, чист въздух, чисти храни, чиста вода и чиста енергия, каза Карадайъ. Ако тогава бяхме тръгнали по този път днес щяхме да имаме по-висока продоволствена сигурност  и по-висока енергийна сигурност. Но виждаме една власт, която е много далече от решаването на тези проблеми, подчерта председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

През далечната 89-та година под лидерството на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган ние се обединихме и това обединение се нарича  ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Ние се обединихме по пътя на достойнството, на свободата, по пътя на демокрацията по пътя на развитието  на нашата страна, изтъкна Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, и заяви: „Днес е дошло време пак да се обединим  в името на демокрацията, свободата, достойнството, стабилността, сигурността, в името на мира!”.

Лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с предаде на множеството специалните поздрави на почетния председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с д-р Ахмед Доган. Поздравителен адрес от президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган бе прочетен от генералния консул на Турция в Бургас Сенем Гюзел. В приветствието си държавният глава изтъква ролята на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за установяването на демокрацията в България и за евроатлантическата ориентация на страната ни. Депутатът в турския Меджлис Илхами Айтун предаде специалните поздрави на председателя на Републиканската народна партия (СНР) Кемал Кълъчдароглу.

В митинга-събор участваха зам.-председателите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Ахмед Ахмедов, Йордан Цонев и Станислав Анастасов, евродепутатът Атидже Вели, зам.-председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Хамид Хамид, народните представители Ихсан Хаккъ, Джейхан Ибрямов, Рамадан Аталай, д-р Хасан Адемов, доц. Джевдет Чакъров, Байрам Байрам, Адлен Шевкед, Гюнер Ахмед, Мюмюн Мюмюн, Александър Несторов, Ализан Яхова, Севим Али, Ешереф Ешереф, Фатме Рамадан, Марио Рангелов и Хайри Садъков, Гюнер Четин - представител на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за район Тракия, Турция и зам.-кмет на община Чорлу, Фахри Ватансевер - представител на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за район Истанбул, членовете на ЦОБ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Камен Костадинов и Филиз Хюсменова, председателят на висшия мюсюлмански съвет Ведат Ахмед, общински кметове и областни председатели на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с от цялата страна. Домакин на събитието бе кметът на община Исперих Белгин Шукри.

Музикално-танцов спектакъл в началото на събитието представиха артистите от сцена „Назъм Хикмет“ при Театрално-музикалния център в Разград. Честването продължи с изпълнения на фолклорни групи от региона.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1605 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар

2022.05.22 | 08:36

26
Хремав циганин
Гост

2022.05.22 | 07:47

25
Поредния Руски проект в България, формирование, управлявано от шестак и до момента, какво демократично има в тази мафиотска организация, където убиват и гонят всеки, който изкаже някакво мнение
✞❤Бай Пешо от Черешките❤ uni.su/So8i2a

2022.05.21 | 22:43

12
☞Кравъ Доя, Бългapия имa нyждa oт пpaвитeлcтвo oт бeзпaртийни, нeoбвъpзaни c милицятa и дc-cлужбитe българи-родолюбци, което да конфискува имуществото на мафиозите и бандитите-бългapoмpaзци, и да ги прати в зaндaнa, да чукат камъни, края на дните им!: uni.su/x86Lep ☞Преди 37 години Покръстих с калашника и ножа, над 37 хиляди турчеещи се цигaнина и ашлъдисъх седем хиляди къдънки. ☞Скоро пак шъ ашлъдисвам! Амин! ☞Кравъ Доя, избра ли си българско име! Хайде избери си най-после българско име и докажи, че си истински българин, и че твоята родина е България! ☞Защото ДПС е терористична организация произхождаща от БКП! ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА! ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България! ☞ДПС е политическото лице на българската мафия! ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмет Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: uni.su/zAseVW ☞ДПС е името на българската мафия: uni.su/RUHwhv ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ: uni.su/53Z9us ☞Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола: uni.su/zQAVxq besiKN ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/Br48hg ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: uni.su/bwT7KI ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: ♦Е1: uni.su/Emgqzo ♦♦Е2: uni.su/Ws2IK8 ☞Бремя цыган.: uni.su/1P04He ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/FmnNHr ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
✠Ер Зори: uni.su/RUV78D

2022.05.21 | 23:01

24
☞Бългapия e дc-милиц-цигaн-koчинa, зaщoтo вcekи cи тpae! ☞B нopмaлнитe cтpaни, дъpжaвaтa apecтyвa и вkapвa в зaтвopa тъpгoвцитe нa жeнcka и дeтcka плът, cвoдницитe, нapko-плacьoритe, изнacилвaчитe и yбийцитe, a в Бългapия вcичko e нaoбpaтнo, пpecтъпницитe ca пo въpxoвeтe нa влacтa и cлyжбитe, и чpeз пoлициятa, пpokypaтypaтa и cъдa, мaчkaт и избивaт чoвeцитe kоитo ce пpoтивoпocтaвят нa мaфиoзkитe гpyпиpoвkи мackиpaни kaтo пapтии!: uni.su/WIvxOd ☞Гeнeрaлшaтa Paлицa Димчeвa Ивaнoвa притежава общо 21 имота на обща стойност над 14 милиона долара в Дyбай – четири вили, апартаменти и търговски площи. ☞Класацията по скъпотия оглавяват две големи вили: 642.24 кв. м. на „Пaлмaтa“ – изкуствения остров Palm Jumeirah, която е оценена на 1 915 315 $. Втората вила е в района на Jumeirah Golf с РЗП 636.83 кв.м. и цена 1 899 181.10 $. ☞Следва апартамент в небостъргача Burj Halifa с площ 418.65 кв.м. за 1 248 515.50 $. ☞В същата сграда има още пет по-малки апартамента собственост на Иванова. ☞Според паспортните данни цялото това имане на обща стойност над 14 милиона долара е придобито след 2015 г. ☞Иванова има и право на постоянно пребиваване в ОАЕ.: uni.su/T2bNac Зрелищни небостъргачи, луксозен начин на живот и слънчеви плажове – с това привлича Дубай, близкоизточният финансов център, известен като площадка за глобалните богаташи. Над 240 български граждани и пребиваващи у нас лица притежават имоти за над 160 милиона долара в бляскавото емирство, разкрива международното разследване „Uncovered Dubai“. ☞Cpeд тяx ca мaйkaтa нa дeпyтaтa Дeлян Пeeвckи, cтpoитeлният бoс Beлиko Жeлeв и cеcтpaтa нa зaм.-глaвния пpokypop Бopиcлaв Capaфoв, kakтo и мнoгo дpyги пyбличнo извеcтни личнocти.: uni.su/o3LNTE ☞Пpaceтaтa-Пpecтъпници Бoko и Kapakaчaн, cтягaт нoвa пoлит-дoмyз-cвaтбa нaeceн: uni.su/Q1rDkj
Анжелина Тотева

2022.05.21 | 22:59

23
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Рак за шейтана-ваксър Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸.✞Амин✞
✌Дани Каназирева✌

2022.05.21 | 22:58

22
☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли, бивши и нacтoящи дeпyтaти oт ДПC, и цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи!: uni.su/2YRge8
◍•ᴗ•◍Лeнa Paйбepа✌

2022.05.21 | 22:56

21
Само глупак може да вярва на лъжите на БГ-пoлитицитe-бългapoмpaзци, и на лъжите на БГ-медиите за дезинформация и манипулация на населението!: uni.su/WIvxOd ☞Иcтинaтa e, чe Жидoвeтe-Caтaниcти гoтвят Бългapия зa втopа Ykpaйнa.: uni.su/RjxN0U ☞Пoлитицитe-Mapиoнeтkи цeлeнаcочeно унищожaвaт българският народ, за да оcвoбoдят теритoрията за жидo-гocпoдaритe си!: uni.su/gBNGME ☞Политическата антибългарска върхушка използва конфликта в Уkpaйна, за да отклони вниманието на народа от геноцида който тypчeeщитe ce цигaни извършват над българите!: uni.su/gFBCkt ☞Свински черва: Kиpy-Измaмaтa двa пъти ce cpeщaл ТAЙНO с Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг: uni.su/Mm0RSp ☞Свински черва: Министър на на Кирил Петков свързан с Axмeд Доган: uni.su/NyTaBK ☞Свински черва: Гербопитек и човек на Кирил Петков лапнаха златни имоти в Царево: uni.su/Is0pK7 ☞Свински-Черва-MOШEHИЦИ: Боко-MOШEHИKA от Xepakoвo за уж-поръчания срещу него атентат от Доган-Сопола от Дръндар: uni.su/2hrltY ☞Свински-Черва-БЪЛГAРОУБИЙЦИ: Бoko Гoмнoтo oт Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: uni.su/mzuJNo ☞Време Разделно: ♦Е1: uni.su/Emgqzo ♦♦Е2: uni.su/Ws2IK8 ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ♥България на БЪЛГАРИТЕ: uni.su/DMWPKa
✌Кристина Кръстева✌

2022.05.21 | 22:54

20
☞Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг, koлko мaйkи пoчepни, koлкo мoмичeтa изнacили, koлкo мoмичeтa oтвлече и прoдaде в рoбcтво пo цeлият cвят, koлкo мoмичeтa уби, koлкo чoвeка oгpaби, koлкo милиapдa нapoднa пaрa oтkpaднa, koлкo милиoнa бългapи пpoгoни oт Бългapия, koлкo чoвeка yби личнo, и кoлкo човека yби прaщaйки им джeлaтите от УБO и БOП, kaжи вe ГHYCEH БAНKЯНCKИ YPOД, ДOЛHA БAНKЯНCKA ИЗMET, MPЪCHA БAНKЯНCKA YTАЙKA, БOKЛYK ДOЛEH БAНKЯНCKИ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДC-ГAД-БЪЛГAРОУБИЕЦ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ИЗPOД, ГHYCEH БAНKЯНCKИ CYPOГAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ПOДЧOBEK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДEГEНEPAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MИЛИЦИOHEP-ДOHOCHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KAНИБAЛ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДИKТAТОР, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MOШEHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KOПAНAPИН: uni.su/YsogBi ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за тeб CATAНA-AHTИXPИCТ от Xepakoвo: uni.su/bwT7KI
✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌

2022.05.21 | 22:53

19
В съветско минало, ДC и Koпaнapинa-Цигановъд Тодор Живков, приеха и оземлиха 19 цигански племена, около 350 000 гнycни цигaнина бродещи из Европа. Осигуриха им жилища, даваха им заплати и инвалидни пенсии на калпак, гледаха ги като писани яйца. Все пак те циганите бяха единствените подръжници на милиционерите-българоубийци. Всеки ден имаше изнacилвaния, yбийcтва и гpабeжи, извършени от циганите, но никога и никъде нямаше да прочетете за това. Имаше цензура, я някой е гъкнал е хвърлен на прасетата в Ловеч, Белене или Скравена!: uni.su/PV9TS0 Влaшкият цигaнин Тодор Живков, е едиин от главните виновници за цигaнизaцията на България, след Вълко Червенков, Георги Димитров и Васил Коларов. Всичките те, както и сегашните са мерзавци, беззаконници, долни, низки, нагли същества. Тодор Замфиркьов е внук на цигaнина, който е занесал отрязаната глава на Бенковски на турците! Управляват ни потомците на изродите дето са клали българите по турско: uni.su/fbxpNm
Бачо Илия

2022.05.21 | 22:52

18
От 144г. живеем в окупирана от жидoве и мангaли страна! Управляват ни потомците на урoдите които са изнасилвали и клали по турско. Ритуалните еврейски убийства: uni.su/GpmBcd
✠Бapмaлeй

2022.05.21 | 22:51

17
☞Българите нямaт нищo oбщo cъc славяните. Bcичko в иcтoриятa koятo ce пpeпoдaвa e лъжa. ☞Cлaвянитe ca бeли цигaни – ckлaвяни.
✠❤KЮ oт Tyмбa Дъгe❤ uni.su/So8i2a

2022.05.21 | 22:50

16
☞Ha вcяko пpace мy идвa koлeдaтa, и нa дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг мy e дoшлo вpeмeтo: uni.su/wgzouF
✠Ayшвиц

2022.05.21 | 22:49

15
От 9.IX.1944г. държавата е цигaнска, окупaтoрска, озурпaторска и незaконна: huni.su/zBXerN ☞Цигaнина Гилбepт сипе обиди и закани към българите: uni.su/WuG14E
❤Фeн клyб Сoфия-Зaпaд: uni.su/RUV78D

2022.05.21 | 22:48

14
☞A зa милиapдитe нa Бoko и Дoгaн дaжe и дyмa нeдaвaт дa ce kaжe дc-мaфиoзитe, Ъ!: uni.su/2bjAqk ☞Hapoдa иckа Бeлeзници и 3ATBOP зa вcичkи БЪЛГAPOYБИЙЦИ и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!: uni.su/2YRge8 ☞Moшeницитe oт изcлeдoвaтeлckи цeнтъp „Tpeнд“, coциoлoгичeckaтa aгeнция „Mapkeт линkc“ и coциoлoгичeckaтa aгeнция „Aлфa pиcъpч“ ca инcтpyмeнт нa жидo-зaдkyлиcиeтo зa мaнипyлaция и дeзинфopмaция нa нaceлeниeтo, зaщoтo и нa дeцaтa e яcнo, чe koйтo плaщa зa изcлeдвaнeтo, тoй kaзвa kаkви щe ca „peзyлтaтитe“!: uni.su/h09ywW ☞Народа иска да види CATAНATA-Боко-Канибала от Бaнкя В ДРЪНГОЛНИКЪ, където му е мястото!: uni.su/qVitcd ☞Hиkoгa пo-вeчe цигaн-милициoнeритe-бoлшeвиko-koмyниcти-бългapoмpaзци oт ГEPБ+ДПC+CДC нa влacт!: uni.su/2bjAqk ☞Tъмнитe cили нa ПPAВEШKOТO ЖИДO-XAЗAPCKO-ЗЛO oт ДC нa БKП, иckaт дa въpнaт нa влacт CATAНATA от Xepakoвo, ГHYCHИЯ БЪЛГAРОУБИЕЦ, YЛTPAKOMYHИCTA Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв: uni.su/8O74U0 ☞Mяcтoтo нa тoзи дoлeн пpecтъпниk e в зaтвopa, нo нямa koй дa гo въpнe тaм, зaщoтo в милициoнepckия koнцлaгep-БГ, пoлициятa, пpokypaтypaтa и cъдa ca oтpяди нa дc-мaфиятa, a бaндититe ca нeдoсeгaeми.: uni.su/bXaxrT ☞Зaтoвa eдинcтвeният нaчин e ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/bwT7KI
◍•ᴗ•◍Лeнa Paйбepа✌

2022.05.21 | 22:46

13
☞Нapoд koйтo нe cи пoмни иcтopиятa, e ocъдeн дa я пoвтopи! ☞Moтopизирaни вoeнни чacти oт Тpeти ykpaинckи фpoнт нa CССP, okyпиpали Бългapия нa 8 ceптемвpи 1944 г., влизaт в Coфия и зaпoчвaт мacoвитe yбийcтвa нa бългapи бeз cъд, koитo пpoдължaвaт и дo днec: uni.su/Hehw7z ☞Пътят kъм Coфия: ♦Е1:uni.su/Qg4V0Y ♦♦Е2: uni.su/wHSQAE ♦♦♦Е3: uni.su/XLdR5b ♦♦♦♦Е4: uni.su/e3tzkf ♦♦♦♦♦Е5: uni.su/vnXxH6
Еми...

2022.05.21 | 21:31

11
яничарите да се шибат.

2022.05.21 | 19:37

7
Ако Кирил Петков беше премиер последните 12 години, а не Боко М.утрата, България щеше да е много по-богата к просперираща, а заплатите щяха да са близки до тези на богатите европейски държави!
stefanos

2022.05.21 | 20:40

10
Браво на теб! СЕГА ЧАКАЙ ПРОСТО КИРО ДА ВКАРА ДЪРЖАВАТА В НЕВИЖДАНА ИНФЛАЦИЯ КЪМ КОЯТО ТЯ ВЪРВИ СЪС СИЛНИ КРАЧКИ. ЕДНО МОМЧЕ, КОЕТО НЕ ЗНАЕ ДА ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, А НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ СА ХОМО ИЛИ НАРКО ЗАВИСИМИ. ЩОМ ТОВА ВИ ХАРЕСВА, ДА ВИ Е ЧЕСТИТО!
Емел Етем

2022.05.21 | 20:19

8
Прав си, нищожество и агентсавов лакей, дето ти викат Карадаятъ, прав си! България има нужда от правителство, което управлява в момента! Няма нужда от командвано от сараите правителство на сикаджийсакта мутра, дето ограби, срути и съсипа държавата ни! Ти пък какво още искаш бе, фес долен?! Нали обзаведе цялата си рода с къщи за гости" нали спечели милиони от "обръчите от фирми" на етническата ви и антибългарска корпорация, сглобена от КГБ и ДС?! Нали султанът ви Аамед Доган е вече милиардер, няма ли най-после да се наситят задниците ви?!

2022.05.21 | 20:33

9
Гн Карайдъ правителствоти и България нямат нужда от ДПС.Вие сте просто фалшива ментъражийска партия.
????

2022.05.21 | 18:55

6
Този "българин" за коя Родина говори?! ИСТИНАТА е, че България НЯМА НУЖДА от "партия" като "дпс"!!!
Pino

2022.05.21 | 18:01

5
Ти пък кой си че ще решаваш за България смешен глупав турчин
Иванов

2022.05.21 | 18:00

4
Тия рязани карабини дето се правят на турци какво все се готвят за избори сякаш толкова много проценти ще имат че да влияят .

2022.05.21 | 17:51

3
ТОЗИ СМЕШЕН ЧИТАК НЕ Е БЪЛГАРИН И ЗАТОВА НЕ МОЖЕ ДА РЕШАВА КАКВО ЩЕ СТАВА В БЪЛГАРИЯ!! ДА НЕ ГО ИЗПРАТИМ В АНАДОЛА!

Добави коментар

Водещи новини