Пеевски с реакция: Това противоуставно действие показва хора, които живеят в паралелния свят на приказките от сараите

Bulphoto (архив)
share

Председателят на ДПС и на ПГ на ДПС Делян Пеевски коментира новината за изключването му от Централното оперативно бюро на партията.

"Видях, че е имало сбирка на отцепници от ДПС, които са изключени от парламентарната група, а след като се опитаха да откраднат марката ДПС загубиха и партийното си качество", съобщиха от пресцентъра на политическата сила.

"Това противоуставно действие показва хора, които живеят в паралелния свят на приказките от сараите. Тези хора трябва да разберат едно - това е европейска България и в нея всичко се случва по закон", подчертава Делян Пеевски.

Централното оперативно бюро на ДПС изключи Делян Пеевски

Припомняме, че малко по-рано стана ясно, че по време на заседание на Централното оперативно бюро на ДПС е било взето решение да се изключи от ДПС Делян Пеевски. 

Като заместник-председатели са свалени и също изключени от партията Халил Летифов, Искра Михайлова-Копарова, Йордан Цонев, Станислав Анастасов. Изключени са още Хамид Хамид, Радослав Ревански и Ертен Анисова. Предложено е Анисова да бъде освободена като заместник-председател на парламентарната група.

Водещи новини

Още новини