ТВ спор за джендър пропагандата в училищата и един въпрос: Евгени Минчев ще е депутат от "Възраждане"?

БТВ
share

Добро утро, г-н президент, Лордея (бел. авт. - гордея) се с вас, по повод срещите и совалките, които направихте. Това заяви пред БТВ Евгени Минчев, ПР експерт, обърквайки дори и водещата за обръщението към Румен Радев. 

"Явно Евгени Минчев ще е новият депутат от "Възраждане", смята медийният експерт Георги Лозанов. 

Евгени Минчев: Хубав човек, лоша пропаганда не държи в себе си...

"Този закон за забрана на джендър пропагандата в училищата е добра. Смятам, че не трябва да има нито такава пропаганда, нито никаква в училищата. Проблемът с този закон е обаче, че такава пропаганда сред децата няма", допълни той. 

"Може би този закон предпазва от бъдещи пропаганди. Ако трябва да има такава, то трябва да е за възобновяване на мъжеството, и пропаганда на религия и семейство, отговори му Минчев. 

Да, бях преди 3 дни на кафе при г-жа Митрофанова. После бях при Костадин Костадинов във връзка с промените в Закона за училищно и предучилищно образование. Той не си спомни кой го е поканил да отиде в парламента при Костадинов. И допълни: "Бях и при японския посланик, но никой не ме нарича гейша."

Според когото "нищо лошо няма в руския дизайн", когато стана въпрос какво стана в Русия с ЛГБТ.

Лозанов обаче му напомни, че ако беше на мястото на Георги Парцалев, например, Минчев е щял да бъде изпратен на съд. Минчев пък отговори, че НПО било "нещо, което пречи на обществото" - като знак за подкрепа да мине и т.нар. закон за чуждестранните агенти.

 "Ма какво лошо му има на Путин", попита Евгени Минчев, а водещата му напомни, че избива деца в Украйна, но последвалият отговор беше: "Не на мен тия".

Водещи новини

Още новини