НС изслушва доклад на временната комисия за дейността на Ивелин Михайлов

Булфото
share

Народните представители разглеждат доклад, изготвен от временната комисия във връзка с дейността на Ивелин Михайлов - идеолог на ПП "Величие" и изградения в с. Неофит Рилски, община Ветрино, културно-исторически комплекс "Исторически парк".

В началото на заседанието депутатът от БСП Георги Свиленски предложи втора точка за днес да стане проекторешението за възлагане на Министерския съвет включването на диазотния оксид (райски газ) в списъците с наркотични вещества в Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите. По думите му проблемът с райския газ не е решен. Предложението бе отхвърлено с 90 гласа "за", 56 "против" и 66 "въздържали се". 

Акционери в „Исторически парк“ ще съдят медии за клевета

При изключени камери депутатите продължават с изслушването на приложенията към доклада на временната комисия във връзка с дейността на Ивелин Михайлов - идеолог на ПП "Величие" и изградения "Исторически парк". Приложенията са с ниво на класификация за ограничено ползване. Цвета Рангелова запозна народните представители със съдържанието на доклада.

Водещи новини

Още новини