Найден Тодоров коментира би ли останал служебен министър на културата

Булфото
share

Ако ми отправят покана отново за експертно правителство, за служебно правителство, бих продължил. Това заяви министърът на културата Найден Тодоров пред журналисти.

Работата ми е такава, че винаги ще имам съприкосновение с Министерството на културата, независимо дали работя в или извън него, коментира той и добави, че това го прави щастлив.

Тодоров открои, че в Министерството има големи професионалисти, чиято работа не винаги се забелязва и се пренебрегва. Невероятно много са случаите, в които въобще не се сещаме, че е имало проблеми и те са били избегнати заради работата на администрацията в министерството, каза той. 

Галя Кондева готова за втори мандат като служебен министър на здравеопазването

По-рано днес служебното правителство проведе редовното си заседание. Служебният премиер Димитър Главчев отчете върху кои приоритети е работено и какво е било свършено. Организирахме честни избори и запазихме европейския път на България, каза той, цитиран от БТА. Искам да ви уверя, че всички колеги сме на разположение да работим до последния ден на това правителство, а решението дали да продължим да работим е на президента Радев, коментира също министър-председателят.

Водещи новини

Още новини