Василева: Ако първият мандат е политически, вторият е на възможния компромис, то третият е държавнически

БТВ
share

Ако първият мандат е политически, вторият е на възможния компромис, то третият е държавнически, с който да се види дали има държавническо мислене. Това заяви пред БТВ независимият депутат и бивш народен представител от "Величие" Виктория Василева. 

Тя обясни, че хората около полк. Николай Марков са приели да проведат среща с ИТН и да ги подкрепят за кабинет. "Ще подкрепим кабинет с третия мандат."

Дарин Георгиев: Ще подкрепим ИТН за правителство

"Нагласите за отиване на следващи избори не са толкова розови. Колкото са хората, които искат да отидем на избори, толкова са и хората, които не искат. Ако отидем на нови избори ще е заради желанието на политическите партии, а не заради желанието на хората."

Василева каза, че има наченки на промени у ИТН, от която партия тя самата бе депутат в 45, 46 и 47-ото НС. 

И нарече "една амазонка на Ивелин Михайлов" Красимира Катинчарова, независим депутат, бивш член на "Величие", която бе на среща с ИТН първа. 

"Трябва да има програмен кабинет с ясни приоритети и ясни задачи. Важно е кои лица ще бъдат предложени, за да изпълнят приоритетите и задачите на правителството."

Тя показа полиграфско изследване (детектор на лъжата), което доказва, че "Ивелин Михайлов е излъгал, че от ГЕРБ са ни плащали за подкрепа."

Заключението на полиграфа е, че „не е установена значима психо-физиологична активност реактивност от страна на изследваното лице“.

Водещи новини

Още новини