ИТН се среща днес с БСП

Bulphoto/архив
share

Представителите на „Има такъв народ“ (ИТН) се срещат с „БСП за България“, за да разговарят за подкрепа за правителство с третия  мандат. Това се посочва в писмо, изпратено от парламентарната група на "Има такъв народ". Писмото е адресирано до председателя на парламентарната група на "БСП за България" Борислав Гуцанов.

Срещата е насрочена за 14:15 часа в зала 142 на Народното събрание.

В писмото се изтъква, че страната е изпаднала в дълбока политическа, икономическа и социална криза.

Не на последно място е нарушено доверието между гражданите и техните народни представители, се казва в писмото. 

Срещите на ИТН започнаха веднага след връчването на мандата в понеделник. Във вторник представителите на ИТН разговаряха с депутати от разпадналата се парламентарна група на „Величие“. Депутатите, напуснали групата, бяха представени единствено от народния представител Красимира Катинчарова, с която не бе постигнато съгласие.

ИТН за Красимира Катинчарова: Милата, не разбра нищо

По-късно се състоя и среща с депутатите около Николай Марков, с които бе постигнато съгласие.

ИТН и "Величие" на Николай Марков без особени различия: против са "джендър" пропагандата и ГМО продуктите

Вчера депутатите на ИТН се срещнаха с нечленуващите народни представители, обявили се за единство на ДПС под ръководството на почетния председател д-р Ахмед Доган. След срещата Станислав Балабанов обобщи, че мнозинството за подкрепата на правителство с третия мандат е нараснало на 48 души.

ДПС на Доган и ИТН са на една вълна, Тошко Йорданов е обнадежден - до момента са събрали 47 човека в подкрепа на правителство

Водещи новини

Още новини