Волен Сидеров: ГЕРБ прави все повече грешки

share

Почивах през лятната ваканция в Созопол и тенът ми е от там, а не от Малдивити, каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров.

Той разказа, че се срещнал в курорта с доста хора, които са се учудвали, че е без охрана  и са  го питали какво ще се случи с държавата ни.

"Всяка предизборна година е различна, но през тази ще станем свидетели на това как управляващата партия ще манипулира всички чрез медиите и другото лято ще се проведат едни контролирани избори", заяви Сидеров. По думите му, отново ще има смяна на протоколи.

"Трябва всички политически сили да се обединим срещу управляващите", каза още лидерът на националистите. "Властта прави все повече грешки и това трябва да се отрази вече на ГЕРБ", заяви Волен Сидеров.

Той коментира и темата за увеличаването на доходите на хората. По думите му, българинът не е по - нисш от другите европейци, за да получава с по 10 пъти по - малки доходи.

Според Волен Сидеров "Атака" ще прескочи 4 - процентната бариера. Той е категоричен, че вижда и се усеща, че се повдига духът на българите срещу ГЕРБ.

Водещи новини

Още новини