Георги Георгиев от БОЕЦ реши, че "Величие" са виновни за ниската избирателна активност

Булфото, архив
share

Николай Марков няма как да засегне мен или сдружение БОЕЦ, каза председателят на обединението Георги Георгиев в поискано от него право на отговор след участие на депутата от "Величие" Николай Марков в предаването "Лице в лице". 

"БОЕЦ повече от 10 години налага модела на граждански натиск и разобличаване на далаверите на властимащи", добави той. 

"Преди още ЦИК да са обявили резултатите от изборите, той се отрече от думите си. А точно с този тип проруско, антиукраинско, античовешко и антибългарско говорене те влязоха в парламента. И сега се отричат от него. Той се отрече от думите си - не ги потвърди, но каза нещо друго", каза Георгиев. 

"Не просто инвеститори, а общност": „Исторически парк“ - там, където се роди "Величие"

"ДАНС проверява партиен лидер за руски шпионаж и никой не е чувал за това", изказа странно възмущение той. 

На въпроса на журналиста Цветанка Ризова: не е ли редно всъщност ДАНС не огласяват всичко в общественото пространство, председателят на БОЕЦ отговори: "Обикновено партийните лидери сами осветляват. Това е пародия на партия и политици, това е в основата на това брутално отвращение, което се изразява в ниска избирателна активност", направи коментар той по отношение на партия "Величие". 

“Величие” е продукт от контрола, обслужващ ДПС. ДАНС, която е под контрола на Пеевски, няма да направи нищо по отношение на сигнала на БОЕЦ", мисли Георгиев.

По негово мнение, ДПС са чадър и на "Величие". 

Водещи новини

Още новини