Антон Кутев се покри в Куба

share

Антон Кутев забегна в Куба. Червеният депутат се е покрил, за да се отърве от сеира в БСП и СПИН скандала, пише в. Всеки ден.

На Кутев му е писнало да се занимава с бетонените глави в партията, които не схващали шегата в репликата за СПИН- а и социализма. Според негови близки в БСП се водят вътрешни битки заради лични амбиции на гърба и за сметка на столетницата. Кутев е литнал към Хавана още в събота. От тогава той не вдига телефона си, установил екип на вестника. Противниците на депутата са още по- наточени и си шушукали, че "острието Антон" щял да пита Фидел Кастро, дали има връзка между СПИН и комунизъма.

Източник от "Позитано" разкри, че Кутев е в Куба просто на почивка. Сред защитниците на депутата върви шега, че той ще донесе портрет на Кастро, като подарък за Корнелия Нинова. Тя вече се била доказала с острите си реплики по темата, че е с най- тоталитарно мислене сред червените. Докато Антон Кутев отмаря на кубинските плажове, Другарският съд в БСП, начело с Мая Манолова, постанови той да се извини незабавно, недвусмислено и без уговорки.

Водещи новини

Още новини