Алексей Петров: Бойко е като пате в кълчища

share

Съчувствам на Бойко Борисов. Така Алексей Петров коментира пред BNews отношението си към премиера на България. Според бившия съветник в ДАНС министър-председателят е като "пате в кълчища" - не знае какво да прави в настоящия момент.

"Познавам най-добре премиера. Познавам го повече, отколкото майка му, баща му, Бог да ги прости, и сестра му, каза бившия съветник в ДАНС. Според него Борисов никога не е свършвал нещо до край.

Петров пристигна днес във Варна за среща на Съюза за стопанска инициатива (ССИ) с местния бизнес. На срещата, по думите на Алексей Петров, са присъствали 60 бизнесмени.

Според председателя на ССИ Теодор Дечев икономическата катастрофа в България е факт. Той отново напомни старата си теза, че има ужасяващ политически натиск върху бизнеса.

Дечев също не пропусна да коментира политическата ситуация около президентския вот. "Бойко Борисов няма право да се кандидатира за президент. Ако това, все пак се случи, ще се предизвика институционална криза", начерта драматичен сцанарий Теодор Дечев.

От Съюза за стопанска инициатива най-добре е през есента тази година да има избори 3 в 1 - за президент, за парламент, и местни - за кметове и общински съветници. Съюзът на стопанска инициатива не пропусна да разкритикува и лидера на ДСБ Иван Костов.

От съюза са категорични, че Иван Костов трябва да се пенсионира, защото е прекарал дълго време във властта, дори и като опозиционер в парламента.

 

Водещи новини

Още новини