Делян Пеевски на възпоменателния митинг в Могиляне за 39-годишнината от Възродителния процес: Смятам, че ДПС обратно трябва да се върне при вас

ДПС
share

"Смятам, че ДПС обратно трябва да се върне при вас", това каза председателят на Парламентарната група на ДПС на възпоменателния митинг по повод 39-годишнината от т.нар. Възродителен процес, който се проведе в кирковското село Могиляне, предаде БНТ.

"Смятам, че ДПС обратно трябва да се върне при вас. Защото почетният председател д-р Ахмед Доган преди една година каза нещо, което мисля, че много не разбраха: "върнете връзката с нашите хора, губим я последните 10 години, за което се извинявам и ще направя всичко, което е по силите ми, да го поправя, за да започнем да правим реални неща, които да виждате всеки ден, а не само да ви призоваваме да ни подкрепяте като дойдат избори. Ще бъдем до вас, за което си давам думата", посочи той.

На 26 декември 1984 година на мирен митинг срещу смяната на имената войници откриват стрелба, трима души загиват, сред тях е и 17-месечната Тюркян.

В Родопите почитат паметта на жертвите на Възродителния процес

 

Водещи новини

Още новини