Десислава Атанасова коментира сглобките, погромите и футбола

БТВ
share

Ужасно е да говорим за футбол и той да се свързва с кръв, огън и премерени или непремерени полицейски сили. Беше ясно, че ще има напрежение, за този протест се знаеше отдавна. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. 

Всеки има право да протестира, допълни тя. След това, което се случи, най-нормалното нещо е някой да си тръгне, намекна тя за Борислав Михайлов. Тя припомни, че на Михайлов му е "прилошало" по време на пресконференция на Бойко Борисов в Белград през 2018 г. и всички знаели какво става тогава.

Георги Георгиев (ГЕРБ): Щетите от този погром ще го плащат софиянци

Двойните стандарти в морала са твърде много - помним как през 2020 "добрите сили" копаха паветата в центъра на София. Времето ги опроверга. 

Тя заяви, че е подкрепила Васил Терзиев за кмет на София на балотажа, въпреки че нейният избор е бил Антон Хекимян, който не стигна до втори тур. Атанасова преценила, че много по-важно е да има дясно управление на София.

Не приемам това правителство като "сглобка", а като единственото евроатлантическо възможно. То обаче не е изпълнило още много приоритети.

Кой е Кирил Петков, че да се съобразявам с тезите му, един съпредседател? Очевидно не сме партньори с Кирил Петков. Кое е партньорството в това да гласуваш с БСП и "Възраждане" вече за трети път?! ПП-ДБ ги е страх само да не изпуснат "Лукойл". 

Водещи новини

Още новини