Алексей Петров: Бойко Борисов не бива да търси спасение от некадърното си управление в президентскат

share

В личен план съм мотивиран, ако Бойко Борисов се кандидатира за президентския пост, но той трябва да бъде спрян, защото е необходимо да изпълни обещанията си към хората като премиер, не бива да търси спасение от некадърното си управление в президентската институция.

В това е убеден бившият агент на ДАНС Алексей Петров, сега изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, съобщи Дарик.

В Стара Загора той се срещна с представители на малкия и среден бизнес.

Алексей Петров потвърди, че е част от кандидат-президентски екип, който на този етап се състои от трима души.

"Оттук-нататък единствено и само екипното отношение ще определя нашето поведение. Този екип ще се развие вероятно до седем членове и когато преценим за най-подходящо времето или момента, ще обявим кой от този екип в каква позиция ще бъде институционализиран".

Догодина ще инициираме референдум и свикване на Велико Народно събрание за избор на съвременна Конституция само ако сме екип в президентската институция, обеща Петров.

Той призна, че няма да излиза в спортен двубой с Борисов, защото "освен спорта трябва да си изясним визиите за излизане на страната от тази наистина изключително сложна социално-икономическа ситуация".

Снимка: Булфото

 

Водещи новини

Още новини