Бойко Борисов пропуска Олимпиадата

share

Поради натоварената програма на посещението в Лондон на министър-председателя Бойко Борисов – разговорите с колегата му Дейвид Камерън и другите работни срещи, които ще проведе делегацията, премиерът няма да има възможност да посети Олимпийското село и да присъства на състезания от Игрите, уточниха от правителствената информационна служба.

Премиерът Борисов пожелава късмет и отлично представяне на всички наши спортисти, които безрезервно подкрепяме, се казва още в съобщението.

Министър-председателят Бойко Борисов заминава на двудневно работно посещение във Великобритания по покана на колегата си Дейвид Камерън. Двамата министър-председатели ще проведат среща днес в Лондон. Основни акценти в разговорите ще бъдат укрепването на политическия диалог между държавите, развитието на двустранните икономически отношения, общите интереси по въпроси от дневния ред на ЕС, съвместните действия в борбата срещу тероризма и сътрудничеството между правоохранителните и специалните служби на Великобритания и България след атентата в Бургас.

Водещи новини

Още новини