Нова атака на "Анонимните" - превзеха сайта на ДПС (обновена)

share

„Анонимните” отправиха поредната си заплаха. Този път мишената на хакерите е сайтът на ДПС. Днес в социалната мрежа Facebook се появи съобщение, в което „Анонимните” заявяват, че от 20 до 22 часа ще блокират електронната страница на партията на Ахмед Доган.

В изявлението на хакерите се казва, че планираната атака е в знак на "протест заради всички пионки от ДПС, които си живеят като царе (охолен живот за наша сметка). Протест срещу нарушаването на гражданските права !!! Протест срещу мизерните условия на живот !!!
Протест срещу всички корумпирани хора във властта !!! Протест срещу приемането на закона на детето !!! Протест срещу безобразията в България !!! Протест срещу качването на цените на електроенергията и храната !!! Искаме да вдигнете минималната заплати не с 8%, а с най-малко 50% (както и другите заплати)", се казва в призива на „Анонимните". 

Около 20.20 минути сайтът на ДПС беше превзет. В момента страницата е недостъпна.

Това е втората атака в рамките на 24 часа срещу сайт в България. Вчера малко преди 21 часа Анонимните успяха да превземат сайта на Парламента. Атаката срещу ДПС ще продължи с един час по-кратко в сравнение с операцията срещу Народното събрание.

Водещи новини

Още новини