Ген. Атанасов: Трябва да направим всичко възможно, за да освободим България от Борисов

Кадър: Нова телевизия
share

Никаква подкрепа за първия мандат, абсурдно е да се прегърнем с ГЕРБ. Бяхме създадени преди пет години, именно за да се борим срещу техния модел. Това заяви в сутрешния блок на NOVA съпредседателят на "Демократична България" ген. Атанас Атанасов.

Той подчерта, че от формацията "нямат намерение да преговарят с единия, който си седи в Сараите, а другия си седи в Банкя".

По темата с мигрантската вълна Атанасов посочи, че оставките на главния секретар на МВР и заместникът му няма да решат въпроса.

Ген. Атанасов: В МВР се покровителстват каналите за незаконни мигранти

В МВР има тежки структурни организационни проблеми. Границата ни е пробита в буквалния смисъл на думата. Преградното ни съоръжение, изградено от Борисов и Патриотите, струваше 300 млн., обясни народният представител.

По думите му "трябва да направим всичко възможно, за да освободим България от Борисов, тъй като това е най-големият проблем".

Относно промените в Изборния кодекс Атанасов коментира, че в парламента върви "кална битка", за да бъдат нагодени изборните правила, за да се търси служебна победа.

Водещи новини

Още новини