Петя Аврамова води отново листата на коалиция ГЕРБ – СДС във Врачански изборен район

ПП ГЕРБ
share

Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството в последното правителство на Бойко Борисов – Петя Аврамова, отново води листата на коалицията ГЕРБ – СДС за предстоящите парламентарни избори в Шести изборен район, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ във Враца.

Листата на коалицията включва 12 кандидати за народни представители. Веднага след водача на листата се нарежда Мартин Харизанов - икономист и предприемач, доктор по икономика. Трети е Мирослав Аспарухов, художествен ръководител на ансамбъл „Мездра“, който е представител на гражданската квота в листата. След него в листатата е включен председателят на Общинския съвет във Враца Владимир Христов, доктор по конституционно право. 

Петя Аврамова предаде поста си като координатор на ГЕРБ във Враца

Следват Николинка Тодорова - председател на Общинския съвет - Козлодуй, Илиян Еленков - управител на строителна фирма, Сашка Александрова - общински съветник във Враца. В листата са включени още Татяна Спасова, която е председател на Общинския съвет в Мизия, Яна Бецинска – Георгиева, бивш секретар на община Борован, Лилия Димитрова, директор на дирекция в община Козлодуй, Галин Снежанов, експерт по младежки дейности, който е представител на коалиционния партньор СДС, както и предприемачът от Козлодуй Ангел Лалюв.

Водещи новини

Още новини