Виктория Василева обясни как е реагирал Слави Трифонов след напускането й

БНТ
share

"Човек всеки ден в живота си е изправен пред избори, затова не знам защо и какво хората коментират или не. Мислих, че обществото е направило крачка напред в развитието си, но се оказа че не е така. Показахме неспособност да надграждаме върху собственото си развитие". Това коментира в ефира на БНТ бившата депутатка от "Има такъв народ" Виктория Василева.

Последните думи на Виктория Василева в парламента разплакаха Тошко Йорданов

"Никога не съм се срамувала от това, което съм направила. Не съжалявам и за един ден от работата си в Народното събрание. Илюзията, с която се разделих обаче е, че сме неспособни да признаваме собствените си грешки", заяви тя.

"Подадох оставка и като член на "Има такъв народ", защото не смятам, че има какво още да дам на тази структура, каквото трябваше да свърша, го изпълних. Крайно време е да отстъпя назад, за да могат те да продължат по своя път. През цялото това време имаше и разочарования и хубави моменти, но е лична темата, не искам да я коментирам публично. Обещала съм си, и пред близките ми,че никога няма да сляза на нивото на някои и когато напусна да започна да говоря с лошо и клеветя", обясни Василева.

"Не, нямам покани от други политически проекти, включително и от партията на Стефан Янев", категорична е тя.

„Разговаряла съм с Кирил Петков и то нееднократно, дори в парламента“, каза тя и обяви, че разговорите са били но общи теми, без конкретика. Петков не ѝ е обещавал нищо.

„Може би е разбрал, че чрез мен няма как да се случи. И може би затова не е опитвал чрез мен да се опитва да убеждава други колеги. Аз така си го обяснявам“, посочи тя.

 

"Не съм говорила с г-н Трифонов, нямам представа какво мисли. Сигурно има мнение, той има мнение по всички въпроси", разкри Василева. "Може би е уважил моето решение такова, каквото е", допълни тя. 

Водещи новини

Още новини