Емил Димитров-Ревизоро за скандала с Капитан Андреево: Има ли далавера - търси човек в София

БТВ
share

"Капитан Андреево е проблем, който е решен на 80%, остават 20 - би трябвало държавата да управлява тези фирми, които упражняват контрол на границата. Това е структура, която работи и Европа не е намерила проблем, а изведнъж решаваш да я пренаредиш - на това му казвам пиар акция, каза в студиото на "Денят започва" по БНТ Емил Димитров-Ревизоро, екоминистър в последното правителство на Бойко Борисов.

Димитров обясни, че не защитава фирмата, която ще стъпи там или сегашната. Според него важи принципът "има ли далавера - търси човек в София".

Екоминистърът коментира заплахата от воден режим по Черноморието

"Подобни фирми са касичка на този, който ги е наредил. Идват нови уволняват старите, това е постоянно подменяне на кадри. Качествените хора напускат, и после не искат да се върнат. Ситуацията става безконтролна.

Съмнявам се, че хората които счупиха държавата, ще се справят с това. Сега народът няма хоризонт пред себе си. Затова държавата действа по изпитания начин - като няма хляб, ще има зрелища.

 

И започват акции на тази граница, онази фирма. Сега всички се борят за праймтайма, за да рекламират месец-два какви борци са за едно или друго. Притеснявам се като мине тази власт какво ще излезе за тях", заяви Ревизоро.

 

Водещи новини

Още новини