Младен Червеняков: Атаката е целенасочена, не познавам Сретен Йосич

share

Това не е самоцелна акция. Така Младен Червеняков коментира пред ТВ7 скандала с разкритите връзки между Сретен Йосич и БСП. В запис по делото „Килърите“ е част от СРС-тата, които лично министър Цветан Цветанов разреши да станат достояние на медиите.

Въпросният разговор, който днес бе слушан в съдебната зала, е между един от основните свидетели на прокуратурата Боян Джамалов и шефа на Отдел “Контратероризъм” в ГДБОП Валентин Цоновски, информира "СтандартНюз". Джамалов информира топ ченгето за връзката между “Килърите” и сръбския мафиот. “Лично видях колата на Младен Червеняков пред къщата на Сретен Йосич ден преди да го арестуват. Знам, че беше там предния ден, но се напил вечерта и затова останал”, казва в разговора Джамалов.

Една добра дезинформация трябва да се базира поне на един процент от оперативни данни. В случая обаче е нарушен принципа на Гьобелс, каза Червеняков. Най-лесно е да се докаже, като се види, че моята кола не е напускала страната. Защо с нарушение на НК и Конституцията с използването на платени журналисти, поръчкови служители на МВР и т.нар. свидетели на прокуратурата без притеснение се прави атака срещу мен, каза социалистът. Има хора, които са изключително ядосани, че планът за разцепление на БСП не проработи.

Водещи новини

Още новини