Георги Кадиев: Нещо се счупи в БСП

share

Прекалено много сметки почнахме да си правим, нещо се счупи в БСП. Това каза в предаването „Добро утро, България“ общинският съветник Георги Кадиев.

Той беше единственият опонент на Сергей Станишев в изборите за председател на БСП. Не съм участвал в никакви сценарии, не съм обикалял страната и не съм водил вътрешни битки. Беше важно да има предизборен дебат, защото шанса да обърна конгреса с 5-минутно изказване е абсурдно, имайки предвид, че Сергей Станишев имаше два часа реч.

Трябваше да има вътрешни избори, препоръча Кадиев. "Едно от хубавите неща от конгреса е, че няма разцепление. Много от знаковите лица на БСП обаче влязоха в Националния съвет не от конгреса, а като делегирани представители. Това са запазени места за млади и неизвестни кадри, които трябва да бъдат налагани. Как е възможно организационния секретар да влезе като делегиран представител, нека се научи да си води битките", възмути се общинският съветник

Затова Кадиев ще предложи хора, които са избрани като делегирани представители да не бъдат част от Изпълнителното бюро. Който и да е спечелил, в нощта, когато се загубят изборите трябва да си подаде оставката, призова Кадиев.

Водещи новини

Още новини