Митов: Оголеното озлобление на служебния кабинет цели да удари ГЕРБ преди изборите

БНТ
share

Служебният кабинет не е изнесъл нищо кой знае какво, че да се притесняваме. Това заяви пред БНТ зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов

"Не са раздавани пари безвъзмездно, ако има нарушения, то да се провери ББР. В един момент ще се окаже, че всичко е било по процедура", коментира още той разкритията на служебния кабинет. 

"На служебните министри, които са тук за два месеца, не им е работа да ровят, а да осигурят изборите, които се провалят", допълни зам.-председателят на ГЕРБ. 

Митов очаква победа на ГЕРБ на изборите

Не водим сериозен разговор на къде трябва да върви държавата. Виждаме едно реваншистко служебно правителство, което всеки ден излиза с нещо намерено-ненамерено. Оголеното озлобление на служебния кабинет цели да удари ГЕРБ преди изборите, каза Митов. 

"Санкциите се ползват и ще се ползват, за да бъдат удряни бизнеси, а на тяхно място ще се настанят хора от кръга на Радев", съобщи зам.-председателят на ГЕРБ

"Не само че заявяваме, че ще управляваме, но отново ще сме първа политическа сила. Убеден съм, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила - не може да заобикаляме толкова много гласоподаватели", категоричен бе Даниел Митов. 

"Какво общо имаме със "Сиела норма"? Измислиха си Изборно законодателство за една нощ, сътвориха куп глупости, а ние ги предупредихме за машинното гласуване", допълни Митов. 

"Не избягах от отговорност и последния път, а беше ясно, че няма да се състави кабинет. Готов съм да бъда "използван" за доброто на държавата", каза още той. 

"Всички магистрали, за които говорим не са просто пропаганда, а кръвоносната система на бизнеса", завърши Даниел Митов по повод предстоящите избори и кампанията. 

Водещи новини

Още новини