Румен Христов: Ето че СДС се възроди!

Булфото (архив)
share

Благодаря Ви от сърце за подкрепата и мобилизацията на изборите! Вие за пореден път показахте, че СДС е не само силна емоция, а жива партия, с дух и хора, които ѝ вярват! Десетки хиляди гласуваха преференциално за кандидатите на СДС в листите на ГЕРБ/СДС , което е достоен принос на синята партия за победата на нашата коалиция. Този резултат показа, че седесарите стоят твърдо зад идеите и каузите на нашата партия. Това заяви лидерът на СДС Румен Христов, цитиран от пресцентъра на десницата.

,,С вота си Вие подкрепихте Истинското дясно! Подкрепихте европейския път на България! Подкрепихте новата кауза на СДС: българите - европейски граждани с европейски доходи! Подкрепихте по-малко намеса на държавата в бизнеса, по-ниски данъци и по-високи доходи и пенсии'', допълни още той.

Румен Христов: Десницата решава тежките проблеми по време на кризи

Вие, нашите членове и симпатизанти, сте тези, които повярвахте, че СДС може да се възроди след оставането ѝ извън парламента през 2017 година и последвалите трусове в партията. Тогава ни предричаха, че ще изчезнем от политическата сцена, но когато станах председател Ви обещах, че това не само няма да се случи, а ще работя неуморно за възстановяването на партията и достойното ѝ връщане в парламента, обясни Христов.

,,Ето, че го постигнахме! С Вашата помощ и подкрепа! Ще оправдаем доверието Ви и ще вървим по пътя, който Ви обещахме! Благодаря Ви, приятели!'', завърша лидерът на СДС.

Водещи новини

Още новини