Харизанов обсъждал с Борисов снимките с кюлчетата и пачките

БТВ
share

Ходил съм в резиденция "Бояна". Когато съм бил с дебели дрехи, съм преминавал проверка за оръжие, когато съм бил с по-леки дрехи, просто съм си оставял телефона на охраната. Това каза в предаването "120 минути" по БТВ изпълнителният директор на телевизия "Европа", член на ГЕРБ и на Института за дясна политика Георги Харизанов.

Попитан дали лесно се вкарват златни кюлчета и пачки с евро в резиденцията, той каза: "Не нося дамска чанта и не знам дали е лесно. Обсъждал съм снимките с премиера – те са компромат. Няма нужда да ги обсъждам по същество, защото всички знаем какъв начин на живот поддържа той, не мога да свържа снимките с него".

В отговор на въпрос Харизанов каза, че Бойко Борисов не е споделял пред него коя е Мата Хари (така премиерът Борисов нарече жената, която е внесла златните кюлчета и пачките с евро от снимките – б. ред.). Това трябва да каже прокуратурата, заяви членът на ГЕРБ.

Премиерът публикува във Фейсбук превод на интервюто му за ФАЦ

Той каза, че се е срещал с Делян Пеевски веднъж, за около 5 минути. "Просто запознанство, нищо особено". Попитан какво е последвало от това запознанство за него, Харизанов заяви: "Започнах да тичам три пъти по-бързо и ми пораснаха криле".

Георги Харизанов каза, че няма амбиция за публичен пост в ГЕРБ. Не съм бил кандидат за депутат, както тъврди г-н Цветанов. Всеки, който иска, може да провери това. В партията не изпълнявам никакви формални функции, подчерта той.

Водещи новини

Още новини