Политолог: Пандемията помага на Бойко Борисов

Кадър: БНТ
share

Пандемията помага на политиците. Борисов може и да успее да изкара мандата си този път. Това заяви политологът Първан Симеонов в предаването „Панорама“ по БНТ.

Искрено се надявам да настъпи малко вразумяване, защото не ми се иска да си мисля какво ще стане със здравната система, допълни той.

Бойко Борисов: Карантината в България ще бъде намалена на 10 дни

Ако се стигне до затваряне в България, това означава, че е взето такова решение в Европа. България не е остров на фона на Европа, заяви политологът Димитър Ганев.

„Двете основни партии загубиха. Те потъват. Хората търсят трети опции. Идва време, в което ще се търсят алтернативи. Въпреки това не виждам БСП да расте. ГЕРБ ще се опитат да си вземат изборите, но ще оставят друг да дъдтавя коалиции и след това ще чакат народът да си спомнят за х, както по времетона Орешарски. Изборните резултати ще бъдат оспорени. Основният въпрос е дали ще се оспори изборния резултат на ГЕРБ, обясни Симеонов.

Няма нито една парламентарно представена партия в този парламент, която да е спечелила от този протест, допълни Ганев.

Първан Симеонов посочи, че тази година сини и червени са застанали срещу ГЕРБ. Това не е коалиция, а синхронизация. Това е голямата новост.

Водещи новини

Още новини