Валерия Велева: В политическо блато сме

Нова телевизия
share

Има много време до парламентарните избори,  но политическата ситуация е много замърсена. В  политическо блато сме, където всеки удря всеки. Това каза в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия журналистът Валерия Велева.

Васил Божков нанася щети по управляващите – не би могъл да създаде успешен политически проект, но кърти от доверието към управляващите, заяви тя.

Не допускам предсрочни избори - никой няма интерес, а и не са подготвени. Не допускам и Обединени патриоти да излязат от коалицията, посочи Велева.

Първан Симеонов: Със заявката на Божков за политически проект нещата олекнаха

Всички в опозицията правят едно и също – виждайки, че е трудно политически да се пребориш с ГЕРБ, се стремят да рушат доверието към политическата класа въобще. Обаче доводът, че политиците са лоши, не вреди само на ГЕРБ, той вреди на всички, коментира социологът Александър Владимиров.

В момента нито една от партиите няма интерес от предсрочни избори. Единствената по-подготвена партия за предсрочни избори са ГЕРБ, но те също нямат интерес, защото по този начин ще трябва да сдадат властта за 2-3 месеца на служебен кабинет, отбеляза Владимиров.

Водещи новини

Още новини