Пехливанов: Волен Сидеров сам унищожи "Атака"

share

Трябва ми време, за да реша как да постъпя - дали да остана в "Атака" или не, заяви пред БТВ депутатът от "Атака" Николай Пехливанов.

Припомняме ви, че Пехливанов и Огнян Стоичков са двамата депутати от ПГ на "Атака", които отказа да подкрепят заедно с Волен Сидеров и останалите атакисти вотът на недоверие към правителството на Бойко Борисов.

Той бе категоричен, че с Капка Георгиева не е водил разговори за присъединяване към нейния проект. Според него, той е безперспективен, защото е резултат от раздялата между Сидеров и Капка.

Пехливанов заяви, че за него е важно, че като депутат си има своите законопроекти и своите идеи, които иска да прокара. Той бе категоричен, че е срещу политическото номадство.

По думите му, Сидеров е направил всичко възможно, за да разбие партия "Атака" и даде примери с раздялата на Волен с телевизия СКАТ, случаят пред джамията, раздялата му с Капка. Той поясни, че за всички тези случаи и много други, сред които е и подкрепата, която е била заявена първоначално към ГЕРБ, няма обяснение.

Пехливанов също така заяви, че ПП "Атака" буквално е пред разпад, но отново заяви, че се двоуми дали да напусне партията, защото по принцип не е политически акробат.

Водещи новини

Още новини