Нидал Алгафари: Неморално е Радев да всява разкол в сегашната ситуация

Кадър - Канал 3
share

След изказването на президента - нищо няма да се случи и на Радев е напълно наясно с това. Всичките му изказвания в последно време са само и единствено, за да храни собственото си его. Това заяви политическият PR специалист Нидал Алгафари в предаването Офанзива с Любо Огнянов по Канал 3.

 По думите му в ситуацията, в която се намира България, някой трябва да хвърля мостове и да обедини хората.Всики са изнервени. Главнокомандващият да говори и да всява съмнения и разкол, когато всички са в ужас, е неморално, заяви още Алгафари.

Румен Радев: Мизерията не е спасение от вируса

Той прогнозира, че ще се появят нови политически субекти. В момента у нас най-високият рейтинг е на ген. Мутафчийски - той има нещо уникално освен това, че е с пагон, освен това, че е професор, той има едно каменно лице и едно биволско спокойствие, а това е нещо много ценно и се постига изключително трудно. Той го носи и е национално богатство. Надявам се, дали ГЕРБ или други партии, да го убедят да влезе в политиката. Но това бягане от негова страна от политическото говорене, показва,че той няма такива намерения, заяви Алгафари.

Водещи новини

Още новини