Капка Георгиева: Волен стана излишен

share

Времето, което се променя, направи така, че Волен Сидеров да стане излишен.

Това заяви в студиото на "Карбовски: Директно" по Нова телевизия Капка Георгиева. Тя бе категорична, че раздялата й със Сидеров не е причина за случващото се с "Атака" и образуването на Национал - демократичната партия.

"Не цепим национализма. Това са си клишета", каза още тя.

По думите на Капка Георгиева, няма да има пряка игра с ГЕРБ. Тя заяви, че ще подкрепят Борисов само в това, което според Национал - демократичната партия е правилно. 

В студиото на Карбовски на гости бе и Десислава Кочовска, дъщеря на Вера Кочовска. Тя призна, че не е получавала насоки от майка си Вера дали да участва в политиката. Десислава каза още, че влиза в политиката заради Капка и Димитър Стоянов, а не за да става депутат.

Капка разкри, че Вера Кочовска е казала на Волен Сидеров, че има жена в партията, която пречи. По думите й, тя дори е описала тази жена. Георгиева разкри, че това е станало преди година и половина и изобщо тогава не е предполагала, че Сидеров има връзка с Деница Гаджева.

Капка Георгиева бе категорична, че Димитър Стоянов е подготвен за политиката и няма никаква причина да не участва в нея.

Водещи новини

Още новини