Антон Тодоров с разкритие за имотите на Иво Христов от БСП

Булфото (архив)
share

Малката 300 кв. къщурка на Иво "80 %" дебили Христов в Драгалевци. Добавете към нея къща с двор в Царево, апартамент, три коли и няколко банкови сметки. Никой обаче не го пита нищо! Радват му се и го величаят! Срамота! Това написа във "Фейсбук" профила си бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров и публикува снимка от гугъл на "къщурката"

"Ако го попитат, вероятно ще трябва да признае, че съпругата му Николета Калчева Лингурова-Христова е била съуправител с Иван Дремсизов /акционер с Илия Павлов в "Мултигруп"/ на най-голямата мулташка фирма на входа и изхода на "Кремиковци" - Интерстийл трейдинг къмпани.  Тук обаче не е прието "цоциалистите" да бъдат питани такива неща", написа още Тодоров. 

В друг "Фейсбук" пост Тодоров разкри и следната информация:

"Жената на Иво "80 % дебили" Христов е съуправител на основната фирма на "Мултигруп", която беше на входа и на изхода на "Кремиковци" - "Интерстийл трейдинг къмпани". Това написа във "Фейсбук" профила си бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров. В множество публикации тази фирма е сочена като източваща комбината чрез захранването му със скъпи суровини и евтино изкупена готова продукция. Николета Калчева Лингорова-Христова е съуправител на тази и още няколко фирми заедно с единствения жив акционер на някогашната "Мултигруп" - Иван Дремсизов, дясна ръка на Илия Павлов, както и с неговия син! Ето документи за това! После се чудим откъде милиони за две къщи в София и Царево, за апартаменти, за три коли и парички кеш в сметки".

Водещи новини

Още новини