Ангелкова за имотния скандал: Има ли Симеонов интерес към мен или поста ми?

Министерство на туризма
share

Не съм очаквала такова внушение от страна на Валери Симеонов. През 2008 година апартаментът е закупен за мен със средства на родителите ми. През тази година не съм се занимавала с политиката. Родителите ми се занимават с частен бизнес от 1991 г. Парите им са декларирани надлежно. Имотът е купен в груб строеж, както пише и в нотариалния акт. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова в сутрешния блок на Нова телевизия. 

"Декларирала съм пред Сметната палата имотите ми, лекият ми автомобил и над 300 хиляди лева влоговете, които имам. Влезнала съм в политиката с достатъчно средства и мога да докажа всеки един лев, който съм изкарала и похарчила. В семейството ми има и друг имот на името на дъщеря ми, който е подарък от родителите ми", разкри още Ангелкова.

"Какъв е личният интерес от страна на Валери Симеонов към мен. Защо при наближаване на летен сезон има силно изразяване на чувства от този човек. Има ли Симеонов интерес към мен или поста ми", попита министърът. 

"Трябва да работим с факти и документи, които да бъдат доказани, а не с внушения. За мен е важно да си върша работата, очаква ни труден летен сезон", завърши Ангелкова.

Водещи новини

Още новини