Цветан Цветанов проведе работна среща с Мария Чомарова и Миглена Атанасова от Фондация "Асоциация Анимус"

share

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов проведе работна среща с директора на Фондация "Асоциация Анимус" Мария Чомарова и Миглена Атанасова - координатор програми и проекти към Фондацията, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По време на срещата бе обсъдено предстоящото участие на Цветанов в конференцията "Бащите говорят!" на 20 април тази година, която се организира от Фондация "Асоциация Анимус" като част от националната кампания "Да бъдеш баща". Като баща на три дъщери Цветанов подчерта, че за него е удоволствие и дълг като участник в конференцията да даде гласност на това какво му е дало бащинството.

"Бащинството и семейството са най-ценното, което може да има човек в живота си. Именно това позволява на един мъж да бъде силен, мотивиран и успешен, включително и в професията си. Аз мога да бъде успешен и да премина през всички предизвикателства, когато знам, че вечерта ще се прибера в моето женско царство и че тяхната любов и подкрепа винаги ще са до мен", заяви Цветанов.

Той и Мария Чомарова се обединиха около идеята, че подобни събития са ключови, за да се припомни и покаже още веднъж ценността на семейството и ключовата роля на активното бащинство, което дава много както на децата, така и на самите родители. "Равнопоставеността, сплотеността и взаимното уважение са основните елементи, които помагат да родителите не само да създадат една любяща среда за децата си, но и да изградят себе си като успешни и силни личности", каза Цветанов.

Конференцията "Бащите говорят" е част от кампанията "Да бъдеш баща", която обединява усилията на девет неправителствени организации. Конференцията ще се проведе на 20 април 2019 г., събота, от 10.00 ч. в Сити Марк Арт Център.

Водещи новини

Още новини