Фейк за закриването на ДОСТ вбеси Местан

Булфото (архив)
share

Фалшива новина за закриването на ДОСТ ядоса Лютви Местан. „Авторите“ са неизвестни, а самият Местан обясни в официално съобщение: „ПРОВОКАЦИЯ! НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ!“.

„Уважаеми съпартийци,

Днес, 18-ти март, към 18 часа единствената ни медия – партийният сайт на ДОСТ беше пробит от неизвестни лица, които публикуваха на страницата ни фалшиво обръщение уж от мое име, че партия ДОСТ се закрива.

Многократно администраторите на сайта премахваха фалшивото обръщение, но само след секунда то се появяваше отново. Наложи се да вземем крути мерки и да ограничим изцяло достъпа до сайта, за което се извиняваме на нашите постоянни анализатори. Принудени сме от обстоятелствата да продължим този строг режим.

Разбира се направихме екранни снимки на фалшивото обръщение, които ще бъдат приложени към наше писмо до Главния прокурор и Министъра на вътрешните работи, с което ще настояваме за пълно разследване на провокацията.

Явно определени среди в България са се притеснили от вчерашните решения, взети на заседание на Националния съвет на партията в град Пловдив. Уверяваме Ви, че ние няма да се откажем от тези решения и ще продължим смело напред, а провокациите само доказват, че сме на прав път.

Горе главите! Продължаваме!“, написа още в официалната страница на ДОСТ Лютви Местан.

 

Водещи новини

Още новини