Цветанов запозна ПГ на ГЕРБ с успешния старт на гражданския диалог "Европа в нашия дом"

Фейсбук
share

Тази вечер по време на заседанието на Парламентарната група на ГЕРБ с колегите обсъдихме актуалните политически теми и стиковахме позициите си по точките от дневния ред на Народното събрание.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Ето какво още сподели той:

"Информирах народните представители от ГЕРБ за успешния старт на гражданския диалог „Европа в нашия дом“ във Велико Търново, който събра на едно място представители на различните институции, както и на образователните, университетските и обществените среди от региона. Призовах колегите да участват активно в гражданския диалог в техните населени места и да се възползват максимално от предоставената платформа, защото нейната цел е да достигне до всеки гражданин и да му покаже какви средства са инвестирани в неговия регион и какъв е положителният ефект от това. На днешното заседание обсъдихме и готовността на структурите на ГЕРБ по места за предстоящите предизборни кампании. Всички присъстващи се обединихме около мнението, че агресивното поведение на БСП е продиктувано от факта, че те нямат нищо реално, което да покажат на хората за разлика от ГЕРБ, които ежедневно показваме изпълнените ангажименти към тях".

Водещи новини

Още новини