Цветанов: Важно е непрекъснато да говорим с хората, за да търсим решение на проблемите им

  • 12 февруари 2019 11:55

  • 885
  • 5
Цветанов: Важно е непрекъснато да говорим с хората, за да търсим решение на проблемите им
© ПП ГЕРБ

Важно е непрекъснато да имаме диалог с хората и да говорим с тях по всички актуални теми и проблеми. Само така може да намерим правилното решение на всеки поставен въпрос. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на среща с представители на общинските ръководства и кметовете на ГЕРБ от област Разград.

На събитието присъстваха областният координатор на ГЕРБ – Разград и кмет на града д-р Валентин Василев, областният управител Гюнай Хюсмен, зам.-кметът на община Разград Галина Георгиева - Маринова. По време на срещата бяха обсъдени организационни въпроси, свързани с подготовката и реализацията на местните събрания за номиниране на кандидати членове на следващия Европейския парламент.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа бе категоричен, че ГЕРБ е системна партия, която знае и изпълнява своите отговорности към обществото. Председателят на ПГ на ГЕРБ коментира, че България е стабилна и генерира рекорден икономически растеж през последните години. С актива на партията в Разград бяха дискутирани и битови проблеми на местното население, както и различни теми, свързани с инфраструктурата в разградския регион.

Председателят на ПГ на ГЕРБ изтъкна, че доверието към партията се е запазило и продължава да расте, защото ГЕРБ изпълнява предизборните си обещания, а правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се е доказало като надежден и предвидим партньор на международната сцена.

Последвайте канала на

Владимир Василев
885 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.02.12 | 15:03

5

КОИ ХОРА?КОИТО НАПУСНАХА ТАТКОВИНАТА ЗАВИНАГИ ПРЕЗ ТЕРМИНАЛ 2?ИЛИ НА ОНЕЗИ ОТ ГРОБИЩАТА ,КОИТО НЕ ПОЛУЧИХА АДЕКВАТНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ИЛИ НАПРАВО БЯХА ИЗОСТАВЕНИ КАТО КРАСТАВИ ПСЕТА,ЗАЩОТО НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ ОСИГУРОВКИТЕ?А МОЖЕ БИ ИМА ПРЕДВИД ОНЕЗИ ПОДОБИЯ НА ХОРА,КОИТО СИ ПРОДАДОХА СЪВЕСТТА ЗА ТОПЛО КРЕСЛО В СЛУЖБИЦАТА И МИЗЕРНА ЗАПЛАТКА?

Ан спр

2019.02.12 | 13:35

4

Много загрижен бай Цвък бе!

данъкоплатец

2019.02.12 | 12:20

3

Уважаеми господин Молитва!
Не разтягай лахардии и празни приказки,ами разкажи на прокурорите от ръководената от ГЕРБ Шпиц-командата,как се сдоби с шест апартамента в София,разчитайки само на една милЮционерска заплата!?
Защото аз тридесет години работя и получавам два пъти по-голяма заплата от твоята,а имам само един апартамент.

ха-ха-ха

2019.02.12 | 12:17

2

Вие само това правите - говорите, ама резултат - никакъв. Защо се ослушвате по въпроса за актуализиране на пенсиите с нов размер на осигурителния доход поне от 2017 г.? Колко време ще продължава геноцида на възрастните хора?

ХБ Китай

2019.02.12 | 12:11

1

Колко пъти съм писал за проблеми, НИКОЙ НЕ МИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ. Сега предизборно се заинтересуваха от хорските проблеми. МНОГО СА НАГЛИ ГЕРБЕРИТЕ-ЗА ВСЕКИ ДРУГ НА ИЗБОРИТЕ НО НЕ И ЗА ГРОБ.

Добави коментар

Водещи новини