Започна Националната работна среща на ПП ГЕРБ. Габриел напомни, че Европа има нужда от България (снимки+видео)

Novini.bg
share

Започна Националната работна среща на ПП ГЕРБ.

В срещата днес участват близо 2000 души, които са народни представители, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства на партията, кметове и представители на Общински съвети, както и министрите от квотата на ГЕРБ.

 

В НДК е премиерът Бойко Борисов, европкимсарят Мария Габриел, Цветан Цветанов, зам. - председател на ПП ГЕРБ, председател на ПГ на ГЕРБ и ръководител на предизборния щаб на партията.  предаде репортер на Novini.bg.

„Днес повече от всякога трябва да останем мобилизирани, силни и верни на нашите граждани“, заяви Мария Габриел.

„Европа има нужда ... Европа има нужда от стабилна и развиваща се България, а това се случва с всеки един от вас“, каза тя.

 

„България на ГЕРБ е активна, говореща с един глас в трите европейски институции, България, оформяща бъдещето на ЕС“, заяви Габриел. „Европа има нужда от екип, като екипа ни от евродепутати, можещи и знаещи, имащи уважението на своите колеги“, посочи тя. „Единни, както всеки път, ще посрещнем изборите за Европейски парламент през май“, подчерта еврокомисарят. „Какво ни различава от другите - имаме опит, който е екипен“, коментира Мария Габриел. „Резултатите от работа на България в ЕК, ЕП, Съвета са красноречиви“, каза още тя.

 

Водещи новини

Още новини