Тома Биков: Опозиционните сили не могат да покажат видима алтернатива

Булфото (архив)
share

Корнелия Нинова и БСП тактически не са проблем за управляващото мнозинство. Те загубиха изборите, заради говоренето на Корнелия Нинова. Опозиционните сили не могат да покажат видима алтернатива. Ако знам, че опозицията може да гарантира стабилността, ние дори и да загубим ще сме спокойни че ще продължи стабилността, каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред Канал 3.

Мисля, че и ДПС тръгва по този път да превърне предсрочните избори в лозунг. Предсрочните избори са изход от криза, а в момента такава няма. Изненадам съм от тяхното искане. Нямаме намерение да хвърляме държавата в хаос, заключи той.

Валери Симеонов е част от управлението, защото е част от партия, събрала необходимата електорална подкрепа. В началото на съставянето на тпетото правителство на Бойко Борисов, той не желаеше да заема ръководна позиция и затова е вицепремиер без портфейл, каза още Биков.

По отношение на демографията това не се решава от днес за утре. Всички казват колко е зле в момента, но това са плодовете на 90-те години. В момента дава поколение, което в момента е по-малко. Правителството има ясен ангажимент към тридетния модел, каза още той.

 

Водещи новини

Още новини