Сидеров разкри: В слънчева България военни хунти тероризират бизнеса по морето (видео)

share

Има едни братя олигарси, при които всеки, който дойде на власт, получава апартамент. Там дъне музика цяла нощ, но никой не я спира, коментира пред журналисти съпредседателят на "Обединени патриоти" Волен Сидеров и председател на ПГ на ОП.

Той даде извънреден брифинг пред РЗИ-Бургас.

"Кой дава нареждания РЗИ да лепи незаконни бележки, кой нарежда части на полицията да действа като военна хунта и да вреди на бизнеса по морето", попита политикът и помоли утре на Министерски съвет Бойко Борисов да каже оторизирал ли е полицаи да тероризират българския туристически бизнес. "Ще се радвам и цялото правителство да си отговори трябва ли да се занимава на кой олигарх да се затвори заведението, за да намаже друг", заяви Сидеров."Да не се окаже Бургас от най - добрия град за живеене, да стане най-корумпирания", чуди се депутатът.

"Никой не познавам, но виждам, че се използват двойни стандарти. Използва се страхът на хората. РЗИ не може да затваря. Законът за шума не е влязъл в сила. Навсякъде има страх. Това е положението в слънчева България".

В РЗИ всички са фантоми, каза той и покани журналистите да влязат заедно с него в сградата на РЗИ – Бургас.

 

 


 

 

 

Водещи новини

Още новини