Слави Бинев: Бойко Борисов да не е момиче на пилон?

share

Да не е момиче на пилон, за да го харесваш. С тези думи евродепутатът Слави Бинев коментира високия рейтинг на премиера Бойко Борисов по Нова телевизия. Женитге да го харесват мога да приема, като малко по-особен вкус. Опазил ме бог да ме харесат мен, аз не съм картина, каза Бинев.

Всеки един от тези, който се подчини на системата е съпричастен на това, което се случва в с. Бисер. Трябва некадърниците да си ходят, не искам да изглеждам като човек, който носи значката на Ким Ир Сен, категоричен е Бинев. Бойко Борисов винаги е играл от свое име за наша сметка. Ако счупите крака на един човек ще влезете в затвора, а при наводненията в с. Бисер са убити 10 души и никой не знае кой носи отговорност. Трябва да се преборим с това, убеден е евродепутатът.

В новия проект ГОРД
влизат хора, които искат да променят цялата система. Не искам да бъда съучастник на некадърници, които ръкопляскат на хора със семпли качества, добави Бинев. Само слабаците не могат да губят, те са готови на дисквалификации, за да не допуснат това да се случи. Аз не се боря да бъда премиер, това не ми е детската мечта, за разлика от други. Когато някой не е могъл да играе футбол и тенис като малък, го прави сега, продължи с атаките към Борисов Слави Бинев. Той прогнозира, че в следващия доклад за България ще се включат критики за свободата на словото. Ще стане ясно, че са ни предупреждавали за това, Бойко Борисов носи нещастието със себе си, категоричен е Бинев.

Водещи новини

Още новини