Цветан Цветанов проведе работна среща с представители на фондация "Конрад Аденауер" (снимк

ГЕРБ
share

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов проведе работна среща в София със зам.-ръководителя на отдел "Европейско и международно сътрудничество" във фондация "Конрад Аденауер" Франк Прийс и ръководителя на офиса на фондация "Конрад Аденауер" в София Торстен Гайслер.

В рамките на работната среща Цветан Цветанов запозна колегите си с усилията на правителството на Бойко Борисов и управляващото мнозинство в Народното събрание по основните секторни политики. Цветанов информира представителите на фондация "Конрад Аденауер" за актуалната политическа обстановка в страната, като акцентира върху председателството на Съвета на ЕС и основния приоритет на България - очертаването на ясна европейска перспектива пред страните от Западните Балкани.

Пред своите гости председателят на ПГ на ГЕРБ посочи, че БСП се опитват да дестабилизират страната ни, като инсценират различни скандали, но управляващото мнозинство и правителството са твърдо решени да поддържат стабилността и да изпълнят целия 4-годишен управленски мандат. "Ще работим за тази стабилност, за да може България да продължи да върви по единствения възможен път пред себе си - евроатлантическия", подчерта Цветанов.

Прийс и Гайслер на свой ред изказаха задоволството си от активната за дейност на премиера Борисов и от добрата работа на правителството и управлаващото мнозинство. Двамата обсъдиха с Цветан Цветанов и бъдещите съвместни инициативи, насочени към подобряването на двустанния диалог и международното сътрудничество.

Водещи новини

Още новини