Румен Овчаров: Корнелия Нинова го кара през просото!

Булфото (архив)
share

За политическите скандали в БСП и оборудването на АЕЦ Белене, в студиото на БТВ говори бившият министър на икономиката и енергетиката в правитетвото на Сергей Станишев - Румен Овчаров.

Припомняме, че само преди дни членът на Националния съвет на БСП алармира, че оборудване на АЕЦ Белене, продадено от Русия, е захвърлено сред природата. "Оборудването се търкаля, то трябва да се съхранява по съвсем друг начин, каза политикът. В момента се компрометира оборудване за милиарди", допълни още бившият министър.

Корнелия Нинова е лидер, който направи много за партията, тя върна БСП на политическата сцена, направи я ясна опозицията. "Но има време, за да стане алтернатива на управляващата в момента партия", каза още Овчаров.

"Но тя има проблем, върви през просото. Не е нормално да създава вътрешни фронтове в партията и в Националния съвет. Този Национален съвет, който подкрепи предложението й Румен Радев да бъде издигнат за президент. А година по-късно същите тези хора, да бъдат обявени за врагове", заяви бившият министър.

"Корнелия Нинова го кара през просото, казах й го в очите. Тя не се сърди, очаквам да си вземе бележка", допълниРумен Овчаров.

Водещи новини

Още новини