Цвета Караянчева: БСП са специалисти по теория на конспирацията

share

Гласувах “за” оставката на Антон Тодоров, заяви Цвета Караянчева от ГЕРБ в предаването “Лице в лице” по БТВ.
Решихме Тодоров да потърси друго поприще. Той си понесе отговорността.

По думите й темата за свободата на словото е много дълга тема.

БСП да говорят днес за свободата на словото - малко в повечеко ми дойде, заяви тя и припомни как по тяхно време за били спирани предавания, и журналисти са се местели от една медия в друга. Не мисля, че медиите трябва да се чувстват застрашени, заяви Караянчева. Ние сме се събрали да правим добро, заяви още тя.

На въпрос каква е разликата между оставката на Тодоров и на Делян Добрев, тя заяви, че Добрев е експерт и член на партията, тя посочи, че той е спрял изтичането на НЕК, спрял е Белене.

По думите й  това, което правят БСП са едни малки “костинбродчета”. Те търсят омаскаряването, а не се търси реално дали има някакви нарушения, тъй като по думите й те не дават тези сигнали на прокуратурата.

Откровено се лъже, каза Караянчева. Те правят това защото няма как на черното да кажеш бяло. 700 милиона влизат в новия бюджет, който ще бъде разпределен по политики, каза тя.

Тя припомни формулата за назначения на БСП 3-5-8. Имаме какво да кажем на българските гражданите. Нека БСП да дадат реални алтернативни политики, каза тя.

БСП са специалисти по теория на конспирацията, посочи още тя.

Водещи новини

Още новини