Цветанов откри ремонтираната сграда на читалището в село Цани Гинчево (снимки)

Пресцентър ГЕРБ
share

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посети с. Цани Гинчево, община Никола Козлево. Той бе придружаван от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Шумен Любомир Христов, народните представители от ГЕРБ д-р Румен Генов и Димитър Александров и кмета на община Никола Козлево Ешреф Реджеб.

Те бяха посрещнати по стар български обичай с топла питка и шарена сол. На официална церемония Цветан Цветанов откри ремонтираната сграда на читалище "Просвета 1963 г." и представи кандидата на ГЕРБ за кмет на с. Цани Гинчево.

Когато преди две години застанахме пред вас заедно с Ешреф Реджеб и Любо Христов ви обещахме прозрачност и успешни политики, които да допринасят за развитието на община Никола Козлево. Днес това вече е факт. Имам възможността да открия ремонтираната сграда на читалището, която повече от 50 години след като е построена не е ремонтирана, каза Цветанов.

Той съобщи и още една добра новина за региона. След активната работа на кмета на общината и доброто взаимодействие с правителството, предстои изграждането на републиканския път Никола Козлево – Нови пазар. Това са видимите резултати, но за да продължи възходящото развитие на Цани Гинчево, на 8 октомври предстои да бъде направен важен избор. Аз смятам, че нашият кандидат Павел Динков е един всеотдаен, добър и честен човек, който цял живот се е трудил, за да изкарва прехраната си и е способен да надгради и развие вече започнатото. Призовавам ви да го подкрепим, за да продължим заедно развитието на селото, заяви още Цветан Цветнов пред жителите на Цани Гинчево, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Водещи новини

Още новини