Волен карал журналисти да протестират

булфото
share

Лидерът на Атака Волен Сидеров е накарал журналистите от едноименния партиен вестник да протестират пред сградата на Министерски съвет, пише в. "Преса".

В събота водачът на националстите дори се скарал на един от тях по телефона, защото закъснял. Самият Сидеров твърди, че протестът е заради опит на премиера Бойко Борисов и управляващата партия ГЕРБ да закрие вестник "Атака", прибирайки субсидиите на отцепниците от парламентарната група на националистите. Ден по-рано обаче двама от напусналите - Камен Петков и Кирил Гумнеров, разкриха, че изданието никога не е било финансирано с държавните пари и прехвърлянето на субсидии не би трябвало да пречи на отпечатването му.

Волен Сидеров пък се зарече, че ще намери начин да удължи живота на медиите си. "Вестникът, който някои искат да спрат, няма да спре. "Може да излиза с по-рядка периодичност, но ще продължи да бъде на пазара. Телевизия "Алфа" също ще излъчва. Ще направим всичко възможно, ако трябва и с дарения от хората", категоричен бе Сидеров.

Водещи новини

Още новини